Ny webbplats för karlstadmusik.se


Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/singit.nu/karlstadmusik.se/wordpress/wp-content/themes/noo-wemusic/functions_custom.php on line 614

Premiär 1 mars 2012.

Länge har denna sida varit efterlängtad. Av oss i orkester och administration. Men framför allt av Publiken! Nu är den här. Den förra sidan krånglade och önskemålet om vår sida har varit många. Och många har också påpekat att vår sidan har legat nere. Vi är därför mycket nöjda över att kunna sjösätta denna nya hemsida. Kom gärna med synpunkter och ta gärna del av all intressant information.

För det tekniska bakom vår sida ligger det lilla företaget SingIT. Som namnet antyder så är det en firma som sysslar med sång och It. Det är David Kästel som tidigare varit medlem i Karlstads Kammarmusiksällskaps styrelse och även varit cellist i orkestern som byggt hemsidan. Numera är han IT konsult men ägnar mycket tid åt sång och spel. Framför allt i S:t Jacobs Kammarkör och Storkyrkans Vokalensemble i Stockholm.

Sen är det Johan Blixt, sekreterare i Karlstads Orkesterförening och Mats Kästel, ordförande som administrerar hemsidan.