Beethoven


Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/singit.nu/karlstadmusik.se/wordpress/wp-content/themes/noo-wemusic/functions_custom.php on line 614

Malin Broman, violin – Simon Crawford Philips, dirigent/piano – Karlstads Orkesterförening

Symfoni nr 7, Violinkonsert, Variationer över God Save the King för piano

Paret Broman-Philips har blivit stamgäster I Karlstad. Inte undra på det. Malin, som är konsertmästare i Radiosymfonikerna och Simon Crawford Philips har vid flera tillfällen gästat Karlstad både som kammarmusiker och solist. De har blivit kära gäster och vänner till oss i orkestern. Senast för två år sedan i Brahms dubbelkonsert.  Simon Crawford Philips dirigerar numera också . Tillsammans med dem ger vi oss på två av wienklassikens portalverk i tryggt samspel samt Beethovens variationer över God Save the King.

 

Vid förköp kan man välja sin plats i kyrkan!

[button link=”http://www.karlstadmusik.se/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/2012-okt-Beethovenprogram.pdf” type=”icon”] Programkommentar – ladda ner pdf[/button]