Vattlandsensemblen Arvika


Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/singit.nu/karlstadmusik.se/wordpress/wp-content/themes/noo-wemusic/functions_custom.php on line 614

 

Ia Hultén sopran, Sven Smedberg recitation, Martin Hultén gitarr, Anna Andersson-Vass violin, Elisabeth Henriksson violin, Göran Lindskog altviolin, Ann-Helen Lindskog cello, Fredrik Kaudern kontrabas, Per-Anders Thim slagverk

I den inspirerande miljön som utgör Lars Lerin Museum, framträder Vatlandeensemblen från Arvika med ett mixat program som innehåller verk av såväl Händel som Bach och en stråkkvartett av Philip Glass och alldeles nyskrivna Fraskleia av Sven Smedberg. Till konserten visas också bilder av textilkonstnären Gunilla Brander Smedberg.

Program:

Philip Glass: Stråkkvartett nr 2 ”Company” Ursprungligen skådespelsmusik till en monolog av Samuel Beckett.  Georg Friedrich Händel: Lascia ch’io pianga ur Rinaldo. Aria ur J. S. Bach: Goldbergvariationer. Tango. S ven Smedberg: Frasikleia – elegi för sopran och stråkar Text: grekiskt gravepigram

Pelopidernas saga; Sven Smedberg berättar i anslutning till bilder av Gunilla Brander-Smedberg.

Martin Hultén: Sex röster ur Pelopidernas saga